Tuben og mig

Tuben og mig

mandag 16. august 2010

Krokket i Bath

For at han ektemannen også skulle få litt ferie dro vi en helg til fasjonable Ston Easton utefor Bath for å spille krokket med pensjonistene i en nydalig engelsk have. Denne herregården fra 1740 er det permanente hjemmet til hunden Oscar, en vilter cocker spaniel, som gjestene kan låne til turer rundt på eiendommen. Sett bort fra helikopteret på plenen hadde det slett ikke vært unaturlig å treffe Jane Austen langs en av stiene i haven.

Og jommen var de flinke til å lage mat på Ston Easton også. Det ble en del mat og en del meget passende spruddel. Søndagen hadde vi Afternoon Tea i biblioteket. Skulle egentlig hatt en hatt, og skulle egentlig også truffet Poirot. I alle fall hadde det vært meget passende å møte ham i en av salongene.
Før vi tok toget tilbake til London var vi innom de gamle
romerske badene i Bath. Imponerende nok er disse de best bevarte romerske badene i verden, og ble konstruert i år 60-70 AD ved å bruke de naturlig varme kildene badet er bygget oppå. Dette var fasinerende synes vi. Skikkelig stilig.





1 kommentar:

  1. Kjære Camilla!
    Meget bra skrevet - ser hele stylen for meg. Ja, du skulle kommet med hatt - da er jeg sikker på at du ville møtt Poirot
    MammaMor

    SvarSlett